Services

Service.


Hovedformålet med QR-pets er at servicere danske dyrehandler, grossister, eksportør og importør. Dette gøres ved at tilbyde disse grupper et system der opfylder den danske lovgivning om udlevering af pasningsvejledninger.


Derudover servicere QR-pets også private kæle- og hobbydyrs holder.

Galleriet er en kæmpe samling af forskellige fugle, fisk, dyr og så videre fra hele verden. I galleriet findes der foto, beskrivelser og information om de forskellige dyr, til gavn og glæde for kæle- og hobbydyrs holderen.Samarbejdspartner, er de personer eller sammenslutninger der har ydet hjælp til at QR-pets er blevet så stor som der er, alt i QR-pets er lavet med frivilligt hjælp. TAK.

link direkte til vores korte vejledninger

Scan QR koden gratis hos din dyrehandler og hent

QR-pets online pasningsvejledning

QR-pets er et dansk udviklet online system, som  opfylder Fødevarestyrelsens krav, om udlevering af pasningsvejledninger.Yderligere indeholder vores QR-pets system også en kort vejledning online samt en offline version, som altid kan gemmes i din smart-telefon, tablets eller pc.


QR-pets ejer alle rettigheder til vores tekster og billeder. Eftertryk eller kopiering er ikke tilladt uden skriftlig samtykke fra QR-pets.dk.