Om QR-PETS

I et tæt samarbejde med foreninger, eksperter og offentlige myndigheder herunder fødevarestyrelsen, har vi udviklet et uniks sæt pasningsvejledninger, som opfylder loven og betingelserne for et sundt forløb med dit hobby og kæledyr. vi sikre dig det bredest mulige galleri. Brug os som inspiration som viden og som vejledning. Vi udvider vores indhold løbende både med danske artsnavne, Latinske/ videnskabelige navne, slægter og familie. Hver eneste vejledning er skrevet med 18 vigtige punkter. kort og enkelt. Herunder fodring, aggresivitet og meget andet. Om det er begynder, øvede eller avanceret pasning, så er der viden at hente. Opdateret lovgining omkring dyrehold, invensive arter, ordforklaringer mv.  alt sammen findes i menuerne i toppen. så kan du altid bruge siden som opslagsværk. Dette er en gratis service for dig som bruger. siden er udgivet af QR-pets.dk  og i samarbejde med Dansk dyrevelfærds forening og USB Akvariegoedning.dk og har været online siden 2011.


QR-pets er skabt for at styrke online dyrevelfærd. 


Dette gør QR-pets blandt andet ved at tilbyde services til dyrehandlere, grossister, importør og eksportør i form at QR-kort som er monteret på akvarie, bur eller terrarie. På kortet findes et billede af det dyr som er bag kortet. En pinkode som gør det muligt at søge dyret online i vores galleri. En QR kode – som gør det muligt at læse en pasningsvejledning på en smarttelefon eller tablet. Både offline og online. QR-pets vejledninger udleveres digitalt, altså er uden brug af kopier og de store mængder af papirer som man før skulle udlevere.  Samtidig så er der online mulighed for at bestille ekstra kort til forretningen – og via QR-pets er du altid opdateret med pasningsvejledninger.


Et forum og FAQ over de mest stillede spørgsmål om dyr, sygdomme, leveforhold, biotoper, lovgivningen, ect. Vær opdateret omkring pleje, medicinering og alternativ sygdomsbekæmpelse.

 Vi tilbyder også en nem og simpel uddannelse af dit personale – de kan bruge systemet til at lære om de enkelt dyr og vil altid være ajour med den seneste data. Og derved kan personalet yde den bedste service og vejledning.


QR-pets.dk


Poul-Erik Kristensen - Ejer og administrator

René Hugo Kløve -     Webmaster & koordinator